Bestel voor minimaal 100,- euro en ontvang gratis verzending.

Betalen


ParfumLux hanteert 3 verschillende betalingsmethodes

1 Bankoverschrijving
Hierbij wordt er vooruit betaald per bank. U kunt het aankoopbedrag overmaken op rekeningnummer NL55INGB0007328253 t.n.v. BARS SHOP te ’s-Gravenhage onder vermelding van uw ordernummer. De verwerking van uw betaling is afhankelijk van de bank en het tijdstip van betalen. Dit zal echter bij betalingen binnen Nederland niet langer duren dan 2 à 3 werkdagen. Als u in het buitenland woont zal dit doorgaans langer duren. Hierbij dient u de Iban en Bic code te gebruiken.

Naam Bank: ING Rekeningnummer 147882206 Ten name van BARS SHOP Plaats 's-Gravenhage IBAN: NL55INGB0007328253 BIC: INGBNL2A2 Ideal
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

3 Paypal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld sturen en ontvangen. U dient een account te maken bij Paypal om te kunnen betalen met PayPal. Hierbij is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen.