Bestel voor minimaal 100,- euro en ontvang gratis verzending.

Ruilen en retourneren


U kunt uw goederen binnen een termijn van 14 dagen na aflevering van uw bestelling, zonder opgave van reden, aan ons retourneren, samen met de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. U kunt uw bestelling opsturen naar het volgend adres:

BARS SHOP
Postbus 33735
2503 BA 'S-GRAVENHAGE

Na ontvangst van uw pakket zullen wij uw geld terugstorten op uw rekening. Dit zal gebeuren binnen 24 uur na retournering. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Mochten de producten beschadigd zijn, dan wordt dat in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen door de producten ongebruikt en in de originele verpakking te retourneren.

Van retourzending uitgesloten :


Producten waarvan de verzegeling door u is verbroken zijn van retourzending uitgesloten. Zodra het pakket bij ons is binnen gekomen, retourneren wij per omgaande uw geld op het rekeningnummer zoals bij ons bekend is.

Annuleren van uw bestelling

 

Indien u na het bestellen een order wenst te annuleren kan dat. U dient ons een E-mail te sturen, met daarin uw ordernummer. Wij zullen uw order vervolgens annuleren, en het eventuele aankoopbedrag ( indien u betaald heeft ) op uw rekening terugstorten.

U kunt dit melden via E-mail: info@parfumlux.nl. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per E-mail.

Indien uw pakket inmiddels al is verzonden kunt u het pakket weigeren aan de deur, zodat het retour afzender gestuurd kan worden. Wij vergoeden u in dit geval het aankoopbedrag exclusief € 4,95 aan retoursneringskosten om het pakket bij ons retour te krijgen. Het is dus van groot belang ons tijdig op de hoogte te stellen indien u een order wenst te annuleren. Sommige producten hebben een levertijd van 1 dag, in dit geval kan het voorkomen dat het product reeds is verzonden en uw mail later in behandeling wordt genomen. Ook dan verrekenen wij de verzendkosten à € 4,95.